Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı'dan, Ürgüp Ticaret Odasına Plaket

24 Mayıs 2016  |  Manşet  |  0 Yorum

Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına plaket taktim etti.

Ürgüp'e ve eğitime yapmış olduğu desteklerden dolayı Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Öğütlü, Oda Genel Sekreteri Emrullah Başer eşliğinde Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet AYDIN'a Ürgüp Kaymakamlığı tarafından plaket taktim edildi.

Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası her yıl 1.000 maddi durumu zayıf öğrenciye ayakkabı ve giyecek yardımı yapmaktadır. Şimdiye kadar sayısız okula basketbol potası ve spor malzemeleri alarak katkıda bulunmuştur. Aynı zamanda 3 farklı okulumuza da  1'er adet fen laboratuvarı yaptırmıştır.

Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet AYDIN Eğitime destek vermeye devam edeceklerini belirtti.