TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİNDEN ÜRGÜP’E OKUL

14 Şubat 2018  |  Manşet  |  0 Yorum

11 Ağustos 2017 Tarihinde Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası olarak düzenlediğimiz Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreninde Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet AYDIN TOBB Başkanımız Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLUNDAN ÜRGÜBE Bir Okul yapması talebinde bulunmuştur. Sayın TOBB Başkanımız Rifat HİSARCIKLIOĞLU konuşmasında en kısa zamanda ÜRGÜBE bir Okul yapma sözü vermiştir.

Bu sözü üzerine Sayın TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU Milli Eğitim Bakanlığı ile Ürgübe 24 Derslik Anahtar teslim Okul yapılması için (7.750,000 TL) protokol imzalanmıştır. Ürgübümüze hayırlı uğurlu olsun. Yer tesliminden sonra ihalesi yapılacaktır.

Sayın TOBB Başkanımız Rifat HİSARCIKLIOĞLU’NA şahsım , Meclis Üyelerim ve tüm Ürgüp Halkı adına teşekkür ederim.

Ayrıca Bizleri bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif PARMAKSIZ ve Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim SALAŞA çok teşekkür ederim.

Emeği geçen herkesten Allah Razı olsun.

Ahmet AYDIN