ODAMIZ OLARAK YÖREX FUARINDA ORTAK STANT AÇTIK

13 Ekim 2017  |  Manşet  |  0 Yorum

Odamız , Nevşehir Ticaret Odası, Nevşehir Ticaret Borsası ve Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliği ile katılılan Antalya’da düzenlenen YÖREX fuarına Nevşehir standı açıtı. YÖREX açılış fuarına Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu gibi isimler de katıldı.

“Sizin oraların nesi meşhur” sloganıyla gerçekleştirilen ve ülkenin dört bir yanından yöresel ürünlerin ekonomiye kazandırılmasına katkı sağlayan YÖREX Fuarında, yöresel tatlar, el sanatları, tarım ürünleri, gıda ürünleri, kültür ve turizm zenginlikleri gibi birçok alanda tanıtımlar yapılıyor.

8'inci kez kapılarını açan YÖREX fuarına Ürgüp'ten Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Öğütlü, Oda Meclis Üyesi Osman Çakmak ve Oda Genel Sekreteri Emrullah Başer katılarak stand da Ürgüp İlçemizi ve Nevşehir İlimizin Tanıtımı için yer aldılar.

Antalya YÖREX Yöresel Ürünler Fuarında, Nevşehir'in meşhur kuru üzümü, kabak çekirdeği ve hediyelik peribacası ziyaretçilere dağıtılarak bölgenin tanıtımına katkı sağlandı.